Blog

Trápí vás bolavá záda? Nespoléhejte na pilulky proti bolesti. Nejlepší prevencí proti bolestem zad je pravidelné cvičení a protahování těla i mysli. Jaké cviky provádět a hlavně jak u pravidelného pohybu vydržet? To se dočtete na blogu.

Témata článků


Vliv stresu a psychiky na tělo aneb jak ven z bolesti

10.3.2019 > Marie Zemánková

Nedávno jsem četla na internetu vtip: Osm z deseti čechů žije ve stresu. Ten zbytek žije v zahraničí… No, moc jsem se nesmála. Rok 2019 se rozběhl zběsilým tempem. Je stres také vaším každodenním parťákem? Pak je načase najít si hodnějšího…

Škola zad prakticky 

Optimální pracovní prostředí pro skvělé výkony

21.2.2019 > Marie Zemánková

Ergonomické nastavení pracovního místa je jen jedním z kroků na cestě k vytvoření optimálního pracovního prostředí. Zaměstnavatelé by při řešení pracovních prostor měli klást důraz také na akustiku, větrání, tepelné a světelné podmínky.

Škola zad prakticky 

Za podcenění ergonomie firmy draze platí

30.1.2019 > Marie Zemánková

Pojem ergonomie je v posledních letech hojně diskutované téma. Zajímá stále více lidí, mezi nimi majitele firem, vedoucí výroby i samotné zaměstnance, kterým není jejich zdraví lhostejné. Bolesti pohybového aparátu se posunuly na příčce příčin pracovní neschopnosti na druhou pozici hned za nemoci dýchací soustavy (chřipka, akutní infekce dýchacích cest,...).

Stoj Škola zad prakticky 

Vyleštit kapra, upéct stromeček a zabalit vánočku....

26.11.2018 > Marie Zemánková

Aneb jak ženy dokážou o vánocích zblbnout.

Přiznejte se dámy, která z vás podléhá o adventu návalům stresu? Běháme, honíme se, uklízíme. Jednou v roce toužíme po dokonalosti. Být na Štědrý den s rodinou, mít uklizeno, dodržet tradice, chroupat domácí cukroví, sledovat staré známé i nové pohádky.

 

Stojí váš business na lidech?

2.11.2018 > Marie Zemánková

Zaměstnanci jsou základem každé firmy. Jejich přítomnost a nepřítomnost více či méně ovlivňuje její chod. Proto, když vám klíčový zaměstnanec odpadne na půl roku, určitě to pocítíte.

 

Podzim a cvičení. On-line nebo na vzduchu?

24.9.2018 > Marie Zemánková

Dovolené zalité sluncem jsou za námi a my, ač se vlastně od většiny prázdninových dnů nic moc nemění, máme pocit, že skončila doba aktivního pohybu. Usedáme na kancelářské židle, večer se válíme u televize, ti akčnější vyrývají ze zahrádek poslední zbytky své píle. Tu a tam už cítíme, jak někdo pálí (v lepším případě) spadané listí. Vše nás pozvolna připravuje na podzim.

 


Chcete novinky do e-mailu?


Mohlo by Vás zajímat