Blog

Trápí vás bolavá záda? Nespoléhejte na pilulky proti bolesti. Nejlepší prevencí proti bolestem zad je pravidelné cvičení a protahování těla i mysli. Jaké cviky provádět a hlavně jak u pravidelného pohybu vydržet? To se dočtete na blogu.

Témata článků


Nordic walking jak má být

27.2.2020 > Marie Zemánková

Kde se vzali, tu se vzali, pár let zpátky se u nás začali objevovat chodci se dvěma holemi. A bylo jich víc a víc, až se nakonec tomu, že se někdo po venku “toulá s hůlkama”, přestala většina lidí divit. Nordic walking aneb severská chůze se těší stále větší oblibě. Není divu. Jedná se o všestranný druh pohybu, který má hned několik obřích plus. Tedy, pokud ho děláte správně.

Zdravý sed Škola zad prakticky 

Špatné držení těla? Pryč s ním!

21.1.2020 > Marie Zemánková

Velkým tématem fyzioterapeutických ordinací, jógových cvičeben, posiloven i internetového vyhledávání je svalová dysbalance. Není divu, trpí jí stále více lidí. Jak se svalové dysbalanci vyhnout? 

 
Zdravý sed Stoj 

HLEDÁME FYZIOTERAPEUTA DO TÝMU

15.1.2020 > Marie Zemánková

REHABILITACE POZOŘICE s.r.o. hledá kolegu na pozici fyzioterapeuta.

 

Lék na předvánoční stres: odpočívejte vědomě

12.12.2019 > Marie Zemánková

Učte se odpočívat vědomě. Je to velice prospěšná schopnost, kterou oceníte kdykoliv během roku.

 

Jak na správný sed v kanceláři? Představuji tři nejdůležitější tipy

3.12.2019 > Marie Zemánková

Jaká je nejlepší kancelářská židle? Jak se správně posadit v kanceláři, když tam mám sedět celý den? Na tyto dvě otázky odpovídám snad nejčastěji. A tak je možná ten pravý čas věnovat jim samostatný článek.

 


Chcete novinky do e-mailu?


Mohlo by Vás zajímat