Blog

Trápí vás bolavá záda? Nespoléhejte na pilulky proti bolesti. Nejlepší prevencí proti bolestem zad je pravidelné cvičení a protahování těla i mysli. Jaké cviky provádět a hlavně jak u pravidelného pohybu vydržet? To se dočtete na blogu.

Témata článků


Šetříte pohybem? Bolest zad si vás najde

22.1.2018 > Marie Zemánková

„Nestačí jen vědět, je třeba vědomosti použít, nestačí jen chtít, je třeba konat.“

J.W. Goethe (1749-1832)

 
Stoj Zdravý sed Škola zad prakticky 

Chladné dny = čas na zdravé schrupnutí třeba na peci

31.10.2017 > Marie Zemánková

Souvisí zdravé spaní se zdravými zády? Správně tušíte, odpověď zní ano. Dnes se proto podíváme na zoubek správnému spaní a zásadám, které nám pomohou vyvarovat se bolesti zad.

Škola zad prakticky 

Tak že prý souvisí bolavá záda s psychikou...

18.9.2017 > Marie Zemánková

Nedávno jsem kdesi viděla hrnek s nápisem Good morning - let the stress begin! (“Dobré ráno, tak ať nám ten stres začne!”)

Škola zad prakticky 

Jak správně sedět? Seďte jako král

29.8.2017 > Marie Zemánková

Sedět umí přece každý, že. Tak jako dýchat, na to také nikdo nestuduje akademii, ne? A vidíte, spousta lidí neumí správně ani jedno z toho. A protože podstatná část lidí dnes pracuje sedavě za počítačem, zaměříme se dnes právě na správný sed.

Zdravý sed Škola zad prakticky 

Léto se Školou zad v klášteře Broumov

16.8.2017 > Marie Zemánková

Letní Škola zad v impozantním broumovském kláštěře je za námi. Protáhli jsme ztuhlá těla v parku i netradiční tělocvičně. Rozmazlili své chuťové pohárky specialitami tamní kuchyně, kávou i místním vínem. Prošlápli Broumovsko a ozdobili svá těla krásnými výtvory vlastní výroby. Bylo to prima.

Škola zad prakticky 

Škola zad v chorvatském Čiovu

15.8.2017 > Marie Zemánková

Cvičení v paprscích chorvatského slunce, Nordic walking po okolí, azurově modré moře a malebná městečka. Chorvatské Čiovo stálo za to. Prostě dovolená, která nám dobila baterky.

Škola zad prakticky 


Chcete novinky do e-mailu?


Mohlo by Vás zajímat