Blog

Trápí vás bolavá záda? Nespoléhejte na pilulky proti bolesti. Nejlepší prevencí proti bolestem zad je pravidelné cvičení a protahování těla i mysli. Jaké cviky provádět a hlavně jak u pravidelného pohybu vydržet? To se dočtete na blogu.

Témata článků


Proč dělat na pracovišti preventivní programy proti bolesti zad

19.9.2018 > Marie Zemánková

Možná znáte tu bolest zad z dlouhé práce u počítače nebo jiného “přístroje” sami. Možná si všímáte shrbených zad kolegů nebo registrujete neschopenky z důvodu problémů se zablokovanou páteří.

 

Když záda bolí a bolí - stačí povolat fyzioterapeuta?

15.6.2018 > Marie Zemánková

Statistiky mluví jasně - dle Světové zdravotnické organizace je bolest zad jednou z nejrozšířenějších nemocí vůbec. Jen v EU se to týká cca 120 milionů lidí.

 

Nordic walking - severská chůze pro zdravou českou kondici

16.5.2018 > Marie Zemánková

Název zní sice americky a možná si u něj bezděky vybavíte etiketu whisky panáčka Johnnieho Walkera s holí v ruce, je to však podobnost čistě náhodná a u nordic walkingu jde o něco zcela jiného.

 

Dubnová soutěž o cvičební videa Sedět je umění

13.4.2018 > Marie Zemánková

Protože vám ráda dělám radost, připravila jsem pro vás další soutěž o volný přístup do 18-ti dílného seriálu videotréninků Sedět je umění.

 

Syndrom smskového krku, strašák pro vaši krční páteř

10.4.2018 > Marie Zemánková

Soužití se psem je prý zdravé pro životní styl jeho pána - protože ho nutí pravidelně chodit ven, hýbat se na čerstvém vzduchu. Naše soužití s chytrým telefonem pro nás ale rozhodně zdravé není...

 

SOUTĚŽ O 18-ti dílný seriál videotréninků Sedět je umění

14.3.2018 > Marie Zemánková

Vyhrajte volný přístup do 18-ti dílného seriálu videotréninků Sedět je umění a naučte se správně sedět - v kanceláři, doma i na cestách. 

 


Chcete novinky do e-mailu?


Mohlo by Vás zajímat